Soğuk Taşımacılık

soğuk taşımacılık izolasyonu

Soğuk oda ve depolarda muhafaza edilen ürünler, bozulmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kullanılan araçların da yalıtımlı olması gerekmektedir. Bu nedenle soğuk taşıma yapan araçların kasaları da frigorifik( buzdolabı teknolojisi) olarak donatılmış olması gerekir.

Bunu da en iyi sprey poliüretan yerine getirir. Bugüne kadar kullanılan yöntemlerin tamamen ilerisinde mükemmel bir teknolojidir. Araç kasaları tamamen metal olduğu için geçirgenlik de fazla olmaktadır. İç ve dış iklimsel etkileşim daimi olmakta, klima sistemi devamlı yüksek performansta çalışmaktadır.

Bütün bu nedenlerden dolayı, klima sistemi öngörülen ömrünü kısaltmakta, bir taraftan yüksek bir yakıt sarfiyatı, diğer yandan aracınıza binen fazla yük ve zaten bozulabilir olan gıdaların zamanında yerine ulaşmamasından dolayı bozulma riski…

Sprey poliüretan izolasyon tüm bu problemleri ortadan kaldırarak, size mükemmel çözümler sunar. Ekstradan aracınızın kasasını da pekiştirir ve sağlamlaştırır. Tek parça uygulama sayesinde ısı köprüleri oluşturmaz. Klima/iklimlere aygıtınızın tekrar devreye girip soğutma zamanı çok uzundur. Örneğin; 450km’lik yolda sürekli çalışan klima, sprey poliüretan sayesinde sadece 10 km’lik mesafe boyunca çalışıp, kalan 440km’   mesafede içindeki soğukluğu muhafaza eder. Böylece yol boyunca ciddi bir yakıt tasarrufu sağlanır. Araç motoruna klima/iklimlere aygıtı yükü binmez hız düşmez ve dolayısı ile sorumluluğunuzdaki yük, istenilen şekilde, istenilen zamanda yerine varır.

Benzer Uygulama Alanları
• Kamyon ve kamyonet kasaları
• Fiberglas kasalar
• Transit tipi panel kasaları
• Tır kasaları
• Konteynırlar
• Gemi depoları vb. diğer taşıma araçları…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir